Dissabte l’Auditori Fòrum CCIB acull el quart concert de Vozes en el qual participaran més de 200 joves de diferents formacions musicals de l’escola.

L’entitat social Vozes té com a objectiu contribuir a ajudar socialment a través de la música a joves de barris poc afavorits de ciutats com ara Barcelona o Madrid. En el cas de Barcelona, 480 nens i nenes de Sant Martí, Nou Barris o Sant Andreu ja formen part del projecte a través de les activitats organitzades en 14 espais i 9 grups musicals. 

‘Concertàs Vozes. L’Eufòria’

Les emocions són la base principal d’un concert que apropa la feina i la dedicació dels joves membres de les orquestres a la gent. ‘Concertàs Vozes. L’Eufòria’ és el títol del recital que, segons els organitzadors, és la prova fidedigna del poder que té la música per canviar vides. Enguany el concert inclourà la col·laboració del músic i compositor Alfred Garcia. L’artista participarà juntament amb la Orquestra Simfònica i la Coral infantil de Vozes interpretant quatre temes. En edicions anteriors han participat formacions com Gossos o Sopa de Cabra.

Pablo González és el fundador del projecte i serà un dels directors que participarà en el concert. L’acte, però, estarà dirigit per diversos directors entre els quals es podrà veure els responsables de les diferents formacions de Vozes.