El músic Ramón Rodríguez, més conegut com a The New Raemon, encarna la maduresa. Amb una dècada de carrera en solitari i més de 20 anys sobre els escenaris, amb bandes com Madee, ara publica un nou treball: ‘Una canción de cuna entre tempestades’, i ho fa quan ja ha passat la barrera dels 40 anys. A l’àlbum, The New Raemon ens parla de la seva recent paternitat, assumida en una etapa molt més reflexiva que amb els seus fills anteriors, a qui va tenir tot just sortint de l’adolescència. Ser pare amb 40 anys li ha permès una pau i un assossec que es transmet a les seves lletres, amb cançons com ‘En el centro del baile’.

‘Una canción de cuna entre tempestades’

Amb lletres més clares, però també més poètiques, The New Raemon obre una nova etapa que comença amb la seva col·laboració amb el músic McEnroe el 2016. Això sí, al disc també hi ha lloc per al drama i per al recolliment després d’un trauma com el que va patir de prop i que el va dur a escriure ‘Un posible final’. Aquesta cançó, interpretada amb la jove cantant Rocío Márquez, fa referència a les tempestes que, si ens cenyim al títol de l’àlbum, només es veuen interrompudes amb una cançó de bressol.

Ramón Rodríguez, The New Raemon, presentarà el nou disc el 15 de novembre a la Sala Apolo, on el públic podrà comprovar fins a quin punt els cabells blancs i la maduresa senten bé a aquest cantautor amb molta motxilla a sobre.