concert nou barris

La Banda Simfònica Roquetes – Nou Barris ha estat l’encarregada d’inaugurar la programació del cicle de concerts A Nou Barris Donem la Nota, que tindrà lloc a diversos punts del districte, fins al 10 d’octubre. Una formació amb 30 anys d’experiència i una cinquantena de components, i que serveix de trampolí cap al món professional.

Els Jardins de José Ignacio Urenda, al Turó de la Peira, han estat l’escenari del concert d’aquest diumenge, però n’hi ha d’altres de previstos. La Banda Municipal de Barcelona actuarà a la plaça Major de Nou Barris, en el marc de la celebració de la Mercè, el proper 23 de setembre. L’endemà, el 24 de setembre, serà el torn de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. També hi haurà actuacions de l’Orquestra i Cors del Liceu i l’Orquestra Vozes.

En total, s’han programat set concerts a l’aire lliure. L’entrada és gratuïta, però la celebració d’aquest cicle està condicionada per les mesures anticovid, per això cal reservar l’entrada per poder controlar l’aforament.