“Colorama” s’ha instal·lat durant dos mesos a la Galeria Comas dels Jardinets de Gràcia. Es tracta d’un nou concepte d’exposició que pretén fer somriure als visitants i que surtin una mica més feliços. Es defineixen com un museu interactiu efímer que es divideix en 10 espais on la llum, el color, el so i el joc en són els protagonistes.

Un museu per passar-ho bé

Passejar entre ànecs de plàstic, submergir-se en una piscina de boles, menjar cotó de sucre o llaminadures, viatjar a la lluna o jocs visuals en blanc i negre. Aquestes són algunes de les propostes de “Colorama”, que tenen com a objectiu robar somriures als visitants. Com explica Jake Lurvey, un dels fundadors de la mostra, “és un espai perquè la gent que vingui s’ho passi bé, ens hem inspirat en alguna cosa semblant al que sent la gent quan és feliç”.

Primera parada de “Colorama” a Europa

Els organitzadors d’aquest museu efímer diuen que ja fa dos anys que aquest tipus de proposta va néixer a Nova York i aquesta és la primera parada a Europa, per això, la resposta de la gent és, com explica Jake Lurvey: “Quan la gent camina hi ha reaccions com ‘uou’, ‘uau’, perquè és un concepte nou que no han vist mai abans i és el que senten mirant a dalt, al costat, a tot, és fantàstic. La idea és crear comunitat, crear un espai per a la gent que s’ho passi bé, fer fotos i jugar”. “Colorama” estarà als Jardinets de Gràcia fins al 15 de desembre.