Més de 30 professionals consolidats compartiran els seus coneixements a Tupper 5, jornades de música electrònica que ofereixen també una vintena de concerts. El Convent de Sant Agustí n’és l’epicentre, però hi ha altres espais.

La cinquena edició del Tupper vol superar o igualar els 5.000 assistents de l’anterior. Els directes, no són l’únic reclam. Les ponències i tallers de més de 30 professionals del sector, per la seva varietat, fan que les jornades siguin especialment atractives pels amants de l’electrònica amb vena creativa. Hi ha ponències sobre com construir un sintetitzador, sobre tractament de veus, sobre ioga postural per a DJ’s o sobre composició de música per a sèries de televisió, pel·lícules i anuncis. Enguany destaquen les que s’adrecen específicament a dones productores de música, a les quals es vol donar confiança i eines per potenciar llur talent.

Tupper 5. On i quan

Organitzat per l’associació cultural DeDo i  el Ableton User Group de Barcelona, el Tupper té lloc entre els dies 17,18  i 19 de gener. El Convent de Sant Agustí és l’espai principal, però hi ha implicats també l’Hangar i les sales Razzmatazz i Laut. Entre la vintena de directes, majorment d’electrònica experimental o ambiental, hi ha, entre d’altres, Jason Kolàr, Jokkoo, Agnès Pe, Lag OS, Live Soundtracks by Terence, Parallax, Reykjavik 606, Yoy, Sheog, Misbah o Boliden.

Programació per dies