1.174 butaques acolliran aquesta nit tots els espectadors que vulguin celebrar l'aniversari del cine Aribau amb un clàssic que, en el seu moment, va estar en cartell ni més ni menys que 95 setmanes. 'West Side story' tornarà aquesta nit en versió original subtituada. Des d'aquell 7 de desembre de 1962 són molt poques les sales de cinema d'Europa que continuen obertes tal com eren. Les multisales són des de fa anys el futur del negoci de l'exhibició. Per això l'estiu d'ara fa 12 anys el Grup Balañá va obrir quatre sales just al davant de l'històric cine Aribau. El mític cinema va passar a anomenar-se Sala 5. Un multicines força peculiar a banda i banda del carrer d'Aribau. PERE BALAÑÁ, Grup Balañá "Hi ha gent que prefereix venir a aquests cines perquè potser són més tranquils, per dir-ho d'alguna manera, menys agobiants en alguns moments, on hi ha menys aglomeracions i prefereixen veure les pel·lícules aquí." Tot i això omplir una sala com aquesta no és fàcil. PERE BALAÑÁ, Grup Balañá "Evidentment entre setmana, a l'hivern, és molt baix amb sessions de tarda, fins i tot amb sessions de nit, però els caps de setmana també té l'avantatge que el fet de tenir l'aforament gran si funciona una mica bé es fa una recaptació molt alta." El cine Aribau ja ha canviat el clàssic projector de 35 mil·límetres per la tecnologia digital que permet programar totes les sessions del dia. Hi ha coses, però, que continuen igual que fa mig segle.

‘West Side Story’ va ser tot un èxit i va estar en cartell gairebé dos anys. Durant aquest temps, el cinema va aconseguir un total de 795.125 espectadors. Aquesta nit es torna a projectar en versió original subtitulada, amb l’objectiu de posar en valor la gran sala original inaugurada fa 50 anys: l’aforament és de 1.174 butaques.

El cinema Aribau és una de les poques sales que continua oberta tal com era l’any 62. Les sales grans han anat desapareixent per donar pas a les sales multicinemes. Tampoc no s’escapa d’això el cinema del grup Balañá, que l’any 2000 va obrir quatre sales al davant de la gran sala original. Des de llavors, el primer tram d’Aribau té cinemes a banda i banda del carrer.