L’Eva Mor i la seva família han trobat el lot de llibres amagat al barri d’Horta. Després de comptar les cases baixes del carrer d’Aiguafreda, ple de les antigues bugaderes on es rentava la roba de la gent benestant de Barcelona, han pogut accedir a una segona pista, que els ha portat al carrer de Pere Pau. Han aconseguit el premi a l’interior de la Bodegueta, al número 4, i a les 12 del migdia ja han pogut gaudir de la lectura.

Al Camp d’En Grassot, però, ha hagut de passar més d’una hora de l’inici del joc… fins que ha arribat el guanyador. En Francesc Torrades ja hi va participar l’any passat. Aquest any ha trobat el llibre a l’estàtua de la Caputxeta Vermella i el llop. Ha estat a punt de rendir-se fins que, finalment, ha rebuscat per la zona i s’ha endut el botí.

Poc s’han fet esperar els cercallibres a Sants. Els exemplars amagats pels diferents barris del districte han estat descoberts molt d’hora, com el de la Bordeta, també a l’interior d’una bodega.

Tots els guanyadors que s’han fet una “selfie”, han entrat en un el sorteig de premis. El primer premi, una bicicleta, ha estat per a l’usuari de Twitter @gimonpin amb el número 50, que ha trobat el llibre al barri de la Teixonera del districte d’Horta-Guinardó.

El segon, per l’usuària @happynuria amb el número 49, a Sant Genís dels Agudells del districte d’Horta-Guinardó. I finalment, el tercer premi ha estat per a @criser5 amb el número 11, a Sants-Badal del districte de Sants-Montjuïc.