L’activitat arrenca a les 11 del matí, quan la cèntrica plaça es convertirà en el punt de trobada dels participants en la segona edició del barri&llibre, el joc de pistes literari que betevé organitza a tots els barris de la ciutat. Des del plató, es repartiran molts llibres entre els participants, però també es farà el sorteig d’un llibre electrònic i una bicicleta.

Per als que es decideixin a participar-hi a última hora, podran deixar un missatge al videomaton de Sant Jordi. A més durant tot el dia, hi haurà les actuacions musicals d’Eduard Gener, el Cor Turull i la Itaca Band. I és clar, no hi faltaran els autors, com Chanti i Andreu Cunill.

El programa tindrà com a conductores dues de les presentadores de betevé que més saben dels barris de Barcelona, Brigitta Lamoure i Cristina Brotons, i tot un especialista de l’àmbit cultural, Josep París. L’emissió es farà a través del web de beteve a partir de les 11 del matí i fins a dos quarts de dues i de les cinc fins a les set de la tarda. Per televisió, hi haurà connexions de les 11 a tres quarts de 12 i de dos quarts de set a les set.