Bulevard Rosa

Després de gairebé sis anys de silenci, l’activitat tornarà al Bulevard Rosa. Les emblemàtiques galeries del passeig de Gràcia reobriran al maig com a museu, tot i que serà poc convencional. El nou espai cultural es dirà White Rabbit i preveu mostrar la singularitat cultural de Barcelona, però a través de l’experiència. Per això, els responsables del projecte asseguren que no cal respectar algunes de les normes clàssiques d’un equipament cultural, com fer la visita en silenci o no tocar les obres.

Un museu “per divertir-se”

Els responsables del projecte el presenten al seu web com un museu “per divertir-se coneixent la cultura catalana”. L’espai proposarà un recorregut per 10 instal·lacions que mostren la singularitat cultural de Barcelona des de diferents perspectives amb artistes vinculats a la ciutat. Entre aquests hi ha Tvboy, La Fura dels Baus, Mina Hamada i Carles Piera.

Les diferents sales proposen endinsar-se a Barcelona a través de projeccions per crear una experiència immersiva. Per exemple, el públic podrà reviure els Jocs Olímpics, ficar el cap en un capgròs, tocar un caganer gegant i ballar com si estigués al Razzmatazz.

Entrades a la venda

La presentació oficial del nou espai es farà el 9 de maig, però les entrades ja estan a la venda al web del museu. L’entrada general té un cost de 25 euros.