(ACN) El Mago Pop ha convidat al Teatre Victòria l’artista “dels més de 400 personatges” Arturo Brachetti per representar ‘Solo – The legend of quick change’. Es tracta d’un “espectacle de màgia, poètic, surrealista, paròdic i visual”, ha destacat Brachetti en la presentació de l’obra, i ha precisat que durant la funció es canviarà de roba una seixantena de vegades per interpretar diferents papers.

El mag ha explicat que durant el xou es vesteix amb 65 indumentàries diferents, entre els quals hi ha personatges de Disney, de sèries de televisió i de plataformes i icones de la música de diverses èpoques. La funció simula una visita a una casa, representada amb una caixa, i en els 90 minuts de durada, a més de l’espectacle de vestuari, també hi ha ombres xineses, il·luminació làser i dibuix amb sorra.

Brachetti ha subratllat que “no és un repertori de cinc minuts com ‘American Got Talent'” i que “les transformacions sempre tenen un significat”. L’actor ha confessat que ‘Solo’ és un joc per a ell i que en la representació hi ha veritat: “Tinc 67 anys, però en el meu cap en són 15”. Per això, ha recomanat que l’espectacle és per a una públic de cinc a 105 anys.

Timidesa infantil i assetjament escolar

Arturo Brachetti ha explicat que quan tenia 13 anys era tímid i que havia patit assetjament escolar, “em llençaven a la brossa i se’n reien de mi”, ha rememorat. Però va conèixer un capellà en un seminari “que feia màgia” i així es va endinsar en aquesta professió: “Se’m va obrir un món de força, vaig sortir de la timidesa”. Finalment, “aquest joc s’ha convertit en un treball. Vaig sortir d’Itàlia amb sis disfresses”, ha recordat l’artista internacional.

La gira internacional de ‘Solo – The legend of quick change’ s’atura al Teatre Victòria, en el marc de la setena temporada, i ha acumulat 720.000 espectadors en gairebé 600 funcions que s’han representat. La funció s’estrenarà el 24 de maig i estarà en cartell a l’equipament, propietat de l’il·lusionista de Badia del Vallès, fins al 9 de juny. Serà la seva segona vegada a Barcelona, després del debut amb ‘El hombre de las mil caras’, fa més de 15 anys.