bon dia carnaval feliç carnestoltes

Ja ha arribat el Carnaval 2024, una de les festes més assenyalades del calendari. Són molts qui es disfressen per gaudir de la celebració. La festivitat del Carnestoltes és una bona ocasió per desitjar uns feliços dies per a familiars, amics, companys de feina o contactes de les xarxes socials. A continuació et proposem sis GIF per desitjar un bon dia de Carnaval 2024, una forma original per dir a coneguts i estimats que passin unes bones jornades amb motiu del Carnestoltes.

1. Bon Carnaval 2024 amb confeti i festa!

Què seria el Carnaval sense la festa a casa o al carrer? El confeti és un dels elements imprescindibles per gaudir de la disbauxa i les rues als carrers. Què millor que felicitar la festivitat del Carnestoltes amb un GIF típicament carnavalesc?

bon carnaval 2023 gif

2. A ballar!

Els dies de Carnaval, a diversos indrets del món, són dies de ballar molt. Transmet l’alegria de la festa amb una imatge animada que convidi a moure l’esquelet!

bon dia carnaval

3. Alerta, que porto la festa!

Si tens pensat gaudir del Carnaval amb amics o familiars i ets l’ànima de la festa, no hi ha millor GIF que el que et proposem a continuació.

feliç carnaval 2023

4. Un Carnaval sol? I què?

Si bé és cert que habitualment el Carnaval es passa amb amics o la família, enguany potser no vols gaudir-ne o no pots perquè ets lluny dels teus o estàs malalt. Doncs aquest GIF és idoni!

bon carnaval

5. El Carnaval, a la discoteca…

El GIF ho diu tot: si celebres el Carnaval a una discoteca, aquesta imatge és idònia per a tu.

bon dia carnaval

6. … i si no, al carrer a donar-ho tot!

Però el Carnaval no se celebra només en discoteques o altres tipus de locals. També als carrers, amb les rues, els concerts i totes les activitats que es fan a l’aire lliure. Per què no donar-ho tot a l’exterior?

feliç dia de carnaval