càmera betevé

Aquest diumenge, 3 de novembre, és un dia molt especial per a betevé. La televisió pública de Barcelona celebra 25 anys en antena. 25 anys de servei públic i informació de proximitat. Una data especial en què molts barcelonins han aprofitat per felicitar betevé i els seus professionals.

Els primers a felicitar l’aniversari han estat els espectadors. Cadascú destacant allò que més li agrada de la televisió a través de l’etiqueta #25anysbetevé.

Els professionals de la casa també estan de celebració. Són dies per recordar tota la feina feta i viscuda.

Antics treballadors també s’hi han sumat, recuperant imatges antigues de la televisió. Molts han explicat rècords d’aquells inicis de fa 25 anys.

També companys del sector audiovisual s’han sumat a les felicitacions.

Tampoc han faltat les felicitacions d’associacions, sindicats o plataformes veïnals, a les quals betevé fa 25 anys que dona veu per entendre millor la ciutat.

Els polítics també s’han sumat a les felicitacions. L’alcaldessa Ada Colau ha volgut agrair que el mitjà expliqui la ciutat amb rigor i vocació de servei públic. El primer tinent d’alcalde, Jaume Collboni també ha volgut felicitar tots els professionals per aquests 25 anys de dedicació, compromís, rigor i vocació de servei públic. Per altra banda, ERC Barcelona ha gravat un vídeo desitjant per molts anys.