Barcelona recuperarà aquest proper Sant Jordi l’esmorzar d’escriptors, després que l’any passat es cancel·lés “per motius organitzatius”. Tradicionalment, la rebuda dels escriptors se celebrava a l’Hotel Regina, però aquesta vegada el Palau de la Virreina li prendrà el relleu. El tret de sortida d’una jornada literària maratoniana es farà a les 9.30 h.

Durant 17 anys, l’Hotel Regina s’havia convertit la primera cita obligada dels escriptors per Sant Jordi, fins que l’any passat es va cancel·lar i no es va fer cap rebuda conjunta. Després d’aquest any de pausa “per motius organitzatius”, aquest proper Sant Jordi es recuperarà la tradició en un nou emplaçament: el Palau de la Virreina.

L’acte tindrà el mateix format que sempre: primer es farà un esmorzar informal amb els escriptor per agafar forces abans de passar-se el dia firmant llibres. I, després, es faran una foto de família. L’Institut de Cultura (ICUB) ja ha fet arribar el convit a les principals editorials i a les associacions del sector literari.