Del 29 de març al 2 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, torna el festival De Flor en Flor. Aquells que s’hi acostin poden gaudir d’una desena de decoracions florals repartides pels carrers i places del recinte del Poble Espanyol.

La novetat d’aquest any era una enorme catifa floral que havia aportat la Federació Catalana de Catifaires. Però amb el vent de dissabte, la catifa feta amb pètals de flors va volar i ja no es pot visitar. Tenia més 28 metres quadrats  i estava dedicada a Sant Jordi.

A més, durant els cinc dies que dura el festival s’hi fan múltiples activitats. S’hi han fet i es faran fins dilluns tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre de les seves curiositats. A més, els més petits han pogut iniciar-se en el món dels horts urbans. També es pot visitar diverses exposicions: orquídies , bonsais o decoracions florals són alguns dels temes sobre els que es pot aprendre aquests dies.

També hi ha un concurs de pintura ràpida per a nens i adults, i una exposició d’aquarel·les amb temàtica floral. Els que no vulgui participar de cap taller poden gaudir d’una passejada única i escoltar música en directe pels carrerons i places del Poble espanyol.

De Flor en Flor torna a comptar amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Catalunya, els Amics de Jardí Botànic i Catalunya, els Amics de Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament.