Les flors i les plantes són la imatge que representa la nova temporada 2019-2020 de L’Auditori. Per fer-ho públic, s’ha triat un entorn molt vinculat amb el cartell: l’Hivernacle de Sants, a Can Mantega.

L’Auditori ha encarregat la il·lustració a l’artista Perejaume, que ha plasmat en el cartell el món de les plantes. El títol de la imatge és ‘Botànica del so’ i juga amb el concepte de l’alè del vent que fa música amb els arbres.

Perejaume s’ha inspirat en els vivers on hi ha els arbres agrupats i que cada vegada que bufa el vent despleguen un so orquestrat. Així l’artista concep l’arbre com a un instrument de vent.

auditori Pere Jaume

En la nova temporada de L’Auditori, la seu de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya ha volgut unificar el discurs artístic de tots els cicles a través de la música de Beethoven, aprofitant el 250 aniversari del naixement del compositor alemany. També s’ha decidit traslladar el concepte de la botànica al vídeo promocional. L’entitat ha encarregat la peça a la productora audiovisual Canada, en què es veu una noia envoltada de natura mentre sona de fons ‘La cinquena simfonia’ de Beethoven. “Tot un repte”, han dit des de la productora, que habitualment treballa amb projectes que van acompanyats d’un altre tipus de música.

La presentació de la imatge ha coincidit amb la posada a la venda de les entrades per a la pròxima temporada 2019-2020, que arrencarà el 9 de maig.