El ‘Subúrbia’ d’aquesta setmana l’obrim amb una nova versió orquestrada del Marble Lions dels Saint Etienne inclosa al seu mític àlbum Tiger Bay publicat el 1994.
Us presentem els nous singles de la Marika Hackman, una dona interessantíssima a l’escena independent britànica actual, els responsables d’un dels millors debuts d’indie internacional el passat 2018, els Rolling Blackouts Coastal Fever i Kick It, un altre dels tracks del triple nou single dels suecs The Royal Concept.

Us descobriem el duo Better Oblivion Community Center, format per la la Phoebe Bridgers i el Conor Oberst dels Bright Eyes o la nova fantasia electro-pop de la Ionalee a més de fer un viatge al 1985 de la mà dels alemanys Propaganda i el seu Duel.

A la segona part del programa estrenem els nous singles del londinenc Kindness, un dels artífex del so del nou disco actual, una nova versió 2019 del When I’m With Him del Perfume Genius feta per la Empress Of i el mateix Perfume Genius, l’esperat nou single del Twin Shadow, productor dels Goldfrapp, N.E.R.D, Oh Land o Neon Indian entre molts altres, i el nou llençament del respectadíssim productor de Los Angeles Flying Lotus entre moltes altres curiositats.

Escolteu el programa sencer aquí: