La Sala Apolo celebra el seu aniversari amb la Mercè i ha aportat un nou escenari a la programació del BAM. El mític espai de concerts del Paral·lel fa 75 anys i, com és habitual, han triat grups nacionals i internacionals dels estils musicals més diversos.

L’arrencada a l’escenari l’han deixat per la Barcelona Jazz Orquestra, uns habituals de l’Apolo, que un cop al mes comparteixen amb els amants del swing i el lindyhop els grans clàssics que podien sonar a les sessions del mític Savoy novaiorquès. Aquest diumenge els ballarins han suat de valent amb les seves acrobàcies a l’avinguda del Paral·lel. El relleu l’ha pres una altra orquestra, la Real Combo Lisbonense, que ha interpretat perles clàssiques portugueses, totes molt ballables.

Completen el cartell el trio Mani-Las, la nova proposta rockera de la mallorquina Maika Makovski. Els Throes han unit forces amb The Shine per oferir un concert ballable a ritme d’electrorock. I la més esperada de la nit és l’argentina Nathy Peluso, proclamada una de les sensacions del hip-hop espanyol el 2017 i que amb la publicació del seu primer disc ‘La Sandunguera’ s’ha autocoronat reina del jazz&soul llatí.