El circ és el protagonista indiscutible aquest cap de setmana al Castell de Montjuïc coincidint amb la Mercè 2018. La iniciativa s’inclou dins el festival Mercè Arts de Carrer (MAC), que un any més porta aquesta disciplina artística a tots els públics.

Les propostes s’allarguen fins aquest dilluns, 24 de setembre, i ofereixen espectacles entre les 12 h i les 20 h a diferents espais del castell: al Fossat de Santa Eulàlia i al Fossat Oest. Entre les propostes, s’hi pot trobar l’internacional Guillaume Karpowicz en un espectacle amb diàbolo; també la proposta dels belgues D’Irque & Fien amb el circ, el teatre i la música com a punts forts.

També podem trobar artistes nacionals com els catalans Duo Leti & Fer, dos artistes que juguen amb l’equilibri mà a mà, o els andalusos Lanördica Circo y Danza, que barregen circ i dansa.

Més de 300 activitats al MAC Festival

El MAC Festival proposa més de 300 activitats relacionades amb la dansa, el circ, o el teatre de carrer, i s’estén per tota la ciutat. Enguany s’ha estrenat l’espai de la llera del Besòs, però també es poden trobar activitats al Parc de la Ciutadella o al Palauet Albéniz.