Les Festes de la Mercè segueixen amb la filosofia dels darrers anys, de descentralitzar bona part de les activitats per acostar-les a altres barris on, tradicionalment, no s’hi organitzava cap activitat. Enguany, s’estrena com a nou espai la llera del riu Besòs, en què els veïns del barri del Bon Pastor podran gaudir d’una desena d’activitats, principalment familiars. Els veïns del Bon Pastor valoren molt positivament que hagin arribat al barri i consideren que així “Barcelona ens integra i comencem a deixar de ser el barri abandonat que érem”.

Durant els tres dies de festivitat, la llera del Besòs acull espectacles de teatre infantil i circ, tallers musicals i de dansa, a banda d’animació i espai gastronòmic. El gruix de les activitats se centra a les hores centrals del dia, a partir de les 12 h, i fins al vespre, a les 20 h.

Llera del Besòs

22.000 persones a les activitats de la Llera del Besòs

Les activitats familiars i de circ a la llera del riu Besòs han tingut bona acollida entre els barcelonins, i també entre els veïns de municipis propers, com ara Santa Coloma i Sant Adrià del Besòs. Durant les festes de la Mercè 22.000 persones s’han apropat a les activitats programades en aquesta zona del Bon Pastor, que han acabat aquest dilluns amb el circ de la companyia d’Etiòpia Fekat Circus, amb l’espectacle “Move in”, i tallers de dansa senegalesa, a càrrec d’Anna Mbenge.