“Benvinguda, Cuca de Llum! Que comenci la màgia!”. Aquestes paraules han estat el preàmbul de l’obertura de portes del nou funicular que puja fins al Parc d’Atraccions del Tibidabo, que s’ha estrenat aquest dissabte amb el viatge inaugural. Un cop s’han obert les portes, els primers a pujar-hi han estat uns alumnes de l’escola Peter Pan, de Sarrià, que han precedit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau hi ha anat acompanyada del seu fill; el tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, i la presidenta del parc, Rosa Ortiz.

El viatge ha durat tres minuts, temps suficient per experimentar, a bord de la Cuca de Llum, com és observar la ciutat des de les altures i en moviment.

A l’arribada al cim de la muntanya, els primers passatgers de la Cuca de Llum han estat rebuts amb un espectacle de batucada a l’accés del parc d’atraccions. El temps assolellat ha acabat per confirmar allò que ja s’intuïa des de l’interior del vehicle: unes vistes esplèndides de la ciutat en un dia que passarà a la història del parc, de la muntanya i de Barcelona.