Aquest diumenge, 16 d’abril, la muntanya russa del Parc d’Atraccions del Tibidabo es converteix en una nova experiència, amb la incorporació de les ulleres de realitat virtual (RV). Les ulleres, incloses en l’entrada al parc d’atraccions, donaran l’opció als visitants a gaudir d’aquesta atracció de dues maneres diferents. El parc ha presentat la novetat amb un vídeo amb el famós abecedari de la cantant Rosalía, imitant la peça del seu àlbum ‘Motomami‘.

Amb les novetats, la muntanya russa manté el seu aforament i les restriccions d’accés. És a dir, hi podran pujar fins a 16 persones majors de 120 cm a cada viatge. Les ulleres que es faran servir seran les del Tibidabo Express actual, una atracció que deixarà de tenir l’opció de RV.

Una nova aventura amb les mascotes del Tibidabo

En aquesta experiència immersiva, els visitants acompanyaran les mascotes del Tibidabo en una nova aventura. Per promocionar la nova atracció el parc ha publicat aquest dimecres un vídeo en el qual participen les quatre mascotes: en Ti, l’ocell oriol més simpàtic; la Bi, la salamandra més curiosa; la Da, la guineu més extravertida, i en Bo, el porc senglar més golafre.

Tecnologies noves en atraccions emblemàtiques

La muntanya russa amb realitat virtual ofereix als usuaris una experiència immersiva en què durant dos minuts podran viatjar en una aventura a gran velocitat. “Gràcies a la RV hem convertit la muntanya russa en dues muntanyes russes completament diferents”, explica Rosa Ortiz, directora general del Parc d’Atraccions Tibidabo.

“El parc ha apostat per desenvolupar les tecnologies noves i combinar-les amb l’essència històrica de les seves atraccions més emblemàtiques”, afegeix.