Festival Grec 2023 Barcelona

El festival Grec 2023 de Barcelona torna i aquest any com a novetat tindrà una doble inauguració. El tret de sortida tradicional al Teatre Grec, que serà el 29 de juny, i tres dies més tard, el 2 de juliol, també es farà una inauguració de ciutat. L’escenari serà el passeig de Gràcia i el motiu és celebrar-ne els 200 anys. El funàmbul Nathan Paulin creurà el carrer sobre un cable d’acer.

Richad Ouramdane dirigeix aquesta proposta de circ que vol sorprendre els barcelonins i que s’ha fet amb la complicitat dels comerciants del passeig. Com a part de l’espectacle, el públic sentirà una recreació dels pensaments de l’equilibrista, una barreja de por i soledat, i també la percepció de vent.

Més circ al primer dia del Grec

El circ també serà el protagonista de l’estrena més oficial, el primer dia del Grec, amb una proposta que resumeix l’esperit del festival d’aquest any, que vol ser la suma de l’expressió artística col·lectiva. ‘The pulse’ de Gravity & Other Myths, és una proposta de circ contemporani que integra el Cor de Noies de l’Orfeó Català.

En aquesta 47a edició betevé tornarà a ser el mitjà oficial i emetrà alguns dels espectacles