Madonna encara no ha penjat el cartell d’entrades exhaurides per als espectacles de dimarts i dimecres i sobre la taula hi ha el dubte de si ho farà. La crisi econòmica, juntament amb els temors després dels atemptats de París com el que es va produir a la sala Bataclan, han aturat la venda de localitats. Així ho explica el president del club de fans Divina Madonna, Chris Márquez, que assenyala que els dies posteriors als atacs a França alguns fans “van tenir por” i es van revendre les entrades per al concert, “sobretot mares amb fills”. De fet, segons l’agència EFE, unes 800 persones que disposaven d’entrades per als espectacles de Madonna a Torí del darrer cap de setmana no hi van acabar anant.

En tot cas, tots els dispositius de seguretat estan en marxa: augmentaran per al partit de Champions al Camp Nou i també ho faran al Palau Sant Jordi, segons ha confirmat el conseller d’Interior, Jordi Jané.

És la cinquena vegada que Madonna visita Barcelona (després de 1990, 2001, 2009 i 2012) i, en aquesta ocasió, per accedir als concerts els fans hauran de tenir més paciència. Márquez ha explicat que “l’organització ha enviat una circular en què aconsella que s’evitin bosses i motxilles” al Palau i també ha obligat a tramitar algunes acreditacions tres hores abans del que és habitual. En Chris, per exemple, haurà d’arribar abans de les 15.30 h si vol accedir al Palau a les 18 h.

Segons Márquez el funcionament és diferent al de concerts anteriors, assenyala que aquests canvis donen “molta tranquil·litat” als fans i recorda que els espectacles a Itàlia van anar molt bé. De fet, ja hi ha persones fent cua davant del Palau per poder veure de ben a prop la seva diva.