Sala Montjuïc 2023 ha tancat la 21 a edició amb totes les entrades disponibles per a cada sessió exhaurides, i un total de 39.200 espectadors, de més de 35 països, que han gaudit de 16 nits de cinema a la fresca, música en directe i pícnic al fossat de Santa Eulàlia. Així ho informa l’organització en un comunicat en què afirma que la participació demostra la consolidació i popularitat d’aquest projecte d’oci estiuenc.

Una programació que combina els clàssics amb èxits recents

La programació de la 21a edició de Sala Montjuïc ha combinat èxits internacionals recents amb clàssics. La pel·lícula premiada amb la Palma d’Or de Canes, ‘El triángulo de la tristeza‘, va donar el tret de sortida el passat 30 de juny, mentre que la pel·lícula sorpresa de cloenda ha estat ‘El show de Truman‘. També s’hi han projectat títols com ‘Los Fabelman’, ‘As bestas’, ‘Tot a la vegada a tot arreu’, ‘ET, l’extraterrestre’, ‘Seven’, ‘The quiet girl’, ‘Fargo’ o ‘La finestra indiscreta’, entre d’altres. Tots precedits d’actuacions musicals a càrrec de formacions com Tori Sparks Band, Anna Colom, Tarquim o Hip Horns Brass Collective.

Programació conjunta amb el Festival Grec i visites al Castell de Montjuïc

L’aliança amb el Festival Grec ha tornat a fer possible quatre nits de programació conjunta entre dues de les cites culturals més importants de l’estiu barceloní. Aquest any, Sala Montjuïc ha recuperat les visites al Castell de Montjuïc abans d’entrar al recinte de projecció, com a complement de l’experiència, a través d’un recorregut guiat per aquest magnífic espai mirador, la seva història i els seus racons emblemàtics. La iniciativa ha tingut una gran acollida per part del públic.