La bandera és present a pràcticament totes les platges de Barcelona per la situació del mar, a excepció d’una: els Banys del Fòrum, on la bandera és verda. A les deu platges de la resta de la ciutat, no està prohibit ficar-se a l’aigua, però cal prendre precaucions. Sobretot, perquè s’han registrat onades que han superat el metre i mig d’alçària a la boia de Barcelona (situada davant del port de la ciutat).

Tècnicament, i en funció de l’escala de les onades, aquest diumenge a la tarda al mar de Barcelona hi ha forta maror. Ara bé, no és un dia de forta afluència al front marítim, després de la baixada de les temperatures d’aquest cap de setmana i la pluja del matí. De fet, el nivell d’ocupació de totes les platges és baix.

Condicions poc òptimes per al bany a tot Catalunya

Aquest diumenge cal que estar atent a les condicions de l’estat del mar de totes les platges de Catalunya si et vols banyar, ja que Protecció Civil ha alertat a través de Twitter que arreu del litoral català hi havia 21 banderes vermelles i 135 banderes grogues a quarts de quatre de la tarda.