Aquests castells de cartró han estat el seu palau. L'espai lúdic és una de les novetats de la segona edició de la fira i acull diverses activitats. En aquesta s'ha retut homenatge al palau de Pedralbes. Precisament és el mateix recinte on s'ha celebrat aquests dies el 080. Mentrestant, a dins el negoci avança. L'objectiu és potenciar, sobretot, la varietat d'oferta en els productes per a nens. ANNA CASTANY, organitzadora de Little Barcelona "Nosaltres creiem en la botiga multidisciplinar, que tingui una oferta àmplia i variada, que tingui de tot, no només moda sinó tot el que li pugui agradar al nen. Per això la part lúdica també és molt important per a nosaltres, perquè és una forma que Little arribi als clients finals, que són els nens." La fira està oberta només a empreses dedicades al món dels infants. En aquesta edició hi han pogut assistir totes les marques que se'n van quedar fora en la primera edició al recinte de la FAD i d'altres que han repetit. Per a ells aquesta és una gran oportunitat de fer contactes. JAVIER GONZÁLEZ, Ohbabylola.com "Tienes acceso a muchas marcas que de otra manera no tendrías, intercambias opiniones con gente que está tratando de vender y que está en la misma situación que tú. Ves tendencias, cosas nuevas, y son muy buenas iniciativas." SILVIA TARRÉS, My Bags "La primera vegada a la FAD quant a negoci i imatge va tenir molta difusió i ara hi hem volgut tornar, perquè considerem que per fer negoci Little Barcelona és una fira ideal per a nosaltres." La fira acollirà en aquests dos dies diverses activitats paral·leles. La més esperada és la passarel·la que es farà aquí als jardins aquesta tarda a les set i demà al matí a les 10.

Després de l’èxit que va tenir la fira en arribar per primer cop a la ciutat

amb 1.600 visites i  la demanda va superar els estands disponibles, Little Barcelona espera acollir unes 100 marques.

Incorporació al 080 Barcelona Fashion

La iniciativa de l’empresa Los3Cerditos tindrà aquest any el suport del 080 Barcelona Fashion, fet que donarà un impuls a la nova proposta infantil. No obstant, els organitzadors han aclarit que continua sent una iniciativa privada i que no implica cap mena d’ajuda econòmica o subvenció.

A més d’ampliar els productes a oferir, s’hi faran desfilades i hi haurà un espai lúdic, pensat no només per als petits sinó també per als pares i mares, als jardins que envolten el palau, on podrà accedir tothom.