La Restart Party, o festa del reinici, és una dels tallers que s’emmarca dins del Design is future, de la BCN Design Week. Diversos voluntaris han reparat els aparells espatllats dels assistents. L’objectiu d’aquesta iniciativa és conscienciar sobre la facilitat d’arreglar dispositius i, així, poder estalviar energia i diners.

Miquel Caballé és un dels reparadors que aquest dimarts ha participat en la festa del reinici i, segons ha explicat en una entrevista a BTV, “el més complicat és obrir els aparells”. Segons diu, la seva figura serveix per ajudar tothom qui ho vulgui a reparar dispositius aparentment espatllats però que només necessiten canviar o manipular alguna peça de l’interior. A més, ha afegit que “em sembla un despropòsit que cada cop s’utilitzin més aparells”.

Eva Zamarripa ha dut un carregador de telèfon mòbil per si la podien ajudar a reparar-lo. Un cop obert l’aparell ha pogut constatar que només haurà de canviar una de les peces de l’interior i tornarà a funcionar. El mateix ha passat amb una ràdio dels anys 40 que ha dut un altre dels assistents.