BTV.cat ofereix tots els programes de Barcelona Televisió en directe i també un servei a la carta per visionar-los quan es vulgui amb la màxima qualitat. El nou reproductor, que funciona amb qualsevol navegador, permet trobar ràpidament el moment que es vol veure i també compartir-lo amb qui es vulgui a través de les xarxes socials o el correu electrònic. El mateix es pot fer amb les informacions de BTVNotícies, que s'integra sota la mateixa capçalera i canvia el disseny per facilitar la navegació. La informació del temps guanya visibilitat i s'integra amb el Fòrum d''El temps del Picó', en el qual els aficionats a la meteorologia ho tenen ara més fàcil per publicar comentaris i fotografies.

El nou portal engloba, en una sola capçalera, el web corporatiu BTV.cat i el portal de notícies BTVNotícies.cat i dóna més visibilitat al fòrum d’El temps del Picó, que també es renova.

Des del portal de BTV es podrà veure tota la programació de la televisió local en directe, a través d’Internet i en reproducció en temps real, i en breu comptarà també amb aplicacions per a Iphone i Ipad per poder veure els programes, en directe o a la carta, des de qualsevol lloc.

El web corporatiu incorpora una nova tecnologia que ofereix més qualitat en l’emissió dels vídeos i un nou reproductor elaborat per Flumotion. Aquest és un dels canvis que més detectaran els telespectadors, ja que en millora la visualització, és més ràpid, ofereix la possibilitat d’incrustar vídeos en un blog, de modificar la qualitat de l’audiovisual i, a més, incorpora l’opció de recomanar i compartir continguts per correu i a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Yahoo). Una altra novetat és la incorporació d’una secció d’Actualitat BTV amb informacions sobre l’organització i programació de la cadena local.

El web d’informació btvnoticies.cat també s’actualitza, canvia la distribució de la informació, millora la navegació i incorpora novetats en el disseny de les galeries gràfiques.

Més espai per a la méteo

En el nou fòrum d’ ‘El temps del Picó’, els aficionats a la meteorologia podran publicar els comentaris i fotografies de forma més àgil i senzilla que abans. A més, la informació metereològica guanya presència al web i en tot moment es manté visible l’hora i la temperatura, que enllacen amb l’última hora de les novetats del temps i el twitter de @btvmeteo.

Xarxes socials

La televisió de Barcelona fa un pas endavant en l’aposta 2.0 i, ben aviat, BTV serà present a Twitter i Facebook amb nous perfils. Aquest divendres s’estrenarà el perfil corporatiu a Twitter de BarcelonaTV (@BTVcat)  i, al llarg dels propers dies, s’hi incorporaran a poc a poc els comptes i les pàgines web dels diferents programes, tot unificant la imatge gràfica a la xarxa. Així mateix, s’ha elaborat un Manual d’estil de Xarxes Socials per als treballadors de BTV.

La renovació, l’ha duta a terme VerticeIN, en col·laboració amb l’equip de BTV.