Nova temporada i noves apostes. L'arquitectura de Barcelona pren protagonisme amb 'Icones', un espai per conèixer i entendre els edificis emblemàtics més recents de la ciutat. Però en aquesta ocasió, BTV també s'obre al món. El vessant més viatger d'aquesta nova programació ve de la mà d''Ulisses a Port', amb entrevistes a professionals d'àmbits diversos que ens aproparan a diferents països i ciutats. I de l'Índia ens arriba el cinema. 'Això és Bollywood', és un cicle de pel·lícules produïdes a Bombai. També inclourà, però, cinema del mateix gènere musical fetes a occident. La crònica negra de Barcelona continua amb la segona temporada de 'Les flors del mal', que fa un repàs al crims més sonats dels anys 90. Durant la presentació de la nova programació, el director de BTV ha posat èmfasi als serveis informatius. ÀNGEL CASAS, director de BTV "El que voldria destacar especialment és la consolidació tan de pes com de fons de tota l'àrea dels serveis informatius. Serveixen al barceloní tot allò que vol saber vingui d'on vingui la notícia." Per això els informatius ocuparan un 40% de la programació. També s'hi inclou el 'Connexió Barcelona' amb reporters en directe seguint l'actualitat. I per debatre els temes d'interès ciutadà, 'El debat de BTV' continua recollint diferents punts de vista de l'actualitat. Però a la nova programació no hi faltaran els clàssics. 'El temps del Picó' canvia de dia i s'emetrà els dimecres. I el Carles Flavià, repeteix programa amb 'Jo què sé!', on fa entrevistes molt personals i amb tocs d'humor. 'Telemonegal' bat rècords i arriba a la novena temporada, i 'La Porteria' es consolida com a referent esportiu de la casa.

BTV inicia la temporada estrenant tres programes. La primera novetat és ‘Icones’, una sèrie d’arquitectura que documenta i explica els edificis més representatius de Barcelona. ‘Ulisses a port’ també s’afegeix a la programació i recull el testimoni de professionals d’àmbits diversos. L’última incorporació és ‘Això és Bollywood’, un cicle de pel·lícules rodades en la seva majoria a Bollywood.

Els clàssics de BTV com ‘Telemonegal’, ‘El temps del Picó’ i ‘La porteria’ tornen a la pantalla. També s’estrena la segona temporada de ‘Jo què sé!’ amb Carles Flavià, ‘El pla B’ amb Sílvia Mori i ‘Connexió Barcelona’ amb Emma Quadrada, i nous capítols de la sèrie ‘Les flors del mal’.

Els millors títols de cinema continuaran sent fonamentals en la graella, així com els informatius. Els cinc informatius ocupen més de tres hores diàries de programació i suposen unes 15.000 peces al llarg de l’any. Aquesta oferta es complementa amb el BTVnotícies.cat, el portal dels serveis informatius de BTV.