‘Vida’

‘Vida’ és un espectacle de titelles humanes amb les mans com a protagonistes que podeu veure aquest cap de setmana a La Puntual. Les coses fetes a mà tenen el seu propi caràcter, les mans com a part d’un ésser, com a protagonistes, com a éssers especials que creen moviment, emoció i vida. Una obra tendra i divertida que ha rebut diversos premis de festivals com el de Lleida o Osca.

‘Comença l’estiu’, al Teatre Victòria

‘Comença l’estiu’ és l’espectacle que ens proposa la Dàmaris Gelabert aquests primers dies de vacances al Teatre Victòria (i fins al 8 de juliol). La Dàmaris oferirà un recorregut pels seus temes més populars, entre els quals destaquen ‘Bon dia!’, ‘Els dies de la setmana’, ‘Tot sona!’, ‘Tu’, ‘Rentem les dents’, ‘Qui soc jo?’ o ‘Els mosquits’. Cançons divertides amb un contingut pedagògic útil en ensenyaments bàsics i la formació d’hàbits i rutines que fascinaran tota la família! En diferents horaris.

Contes a la Font del Cuento

Amb motiu del centenari del Parc del Guinardó, el districte ha organitzat un cicle de contes a l’aire lliure, a l’anomenada Font del Cuento, un espai en què durant els dissabtes de juliol i setembre se’n farà una sessió; les dues darreres seran a mitjans de setembre.

“La Mulassa de Barcelona: 450 anys”, a La Casa dels Entremesos

La Casa dels Entremesos ha programat l’exposició “La Mulassa de Barcelona: 450 anys”. La mostra és un homenatge a la història de la figura de la Mulassa —la figura més boja i entremaliada del bestiari barceloní—. L’exposició explica les peripècies i les anècdotes que ha viscut la Mulassa i endinsa els visitants en una autèntica festa major. A La Casa del Entremesos, fins al 8 de juliol.

Cap de setmana de circ a Sant Martí

El districte de Sant Martí torna a acollir aquest cap de setmana el Sant Martí de Circ. La mostra manté el seu petit format amb un total de quatre espectacles, un espectacle itinerant i un cabaret. S’amplien els tallers de circ, que iniciaran la programació els dos dies, tant dissabte com diumenge, perquè els més petits puguin conèixer diferents disciplines de circ, com els malabars o l’equilibrisme.

Visita teatralitzada a la Casa Batlló

La Casa Batlló és un dels edificis més coneguts d’Antoni Gaudí. Ara tota la família podeu gaudir d’una visita teatralitzada en aquest monument tots els diumenges a les 17 h. En aquesta visita, el mateix Gaudí (o la senyora Ramoneta, criada de la família) us guiarà per la casa i explicarà els secrets i anècdotes de la construcció i de la vida diària de la burgesia de principis del segle XX.

Exploradors de galeres, al Museu Marítim

El Museu Marítim ofereix diumenge l’activitat familiar Exploradors de galeres, que arrenca amb l’arqueòleg Francesc Jones, un personatge que explica que és el cosí del conegut Indiana Jones. El seu desconeixement del món marítim fa que necessiti l’ajuda de nens i nenes per poder tirar endavant aquesta missió complexa d’explicar com era la vida a les galeres. Una activitat pensada per a nens entre vuit i 12 anys.