Una mà de contes, al MNAC

El Museu Nacional d’Art de Catalunya vol despertar l’interès de nens i nenes per l’art amb Una mà de contes, una activitat diària que forma part de la visita al museu en família. Són 20 històries per als més petits inspirades en 20 d’algunes de les obres d’art més emblemàtiques de la col·lecció del museu. L’activitat és per a tota la família i la podeu fer cada dia de la setmana menys el dilluns, que el museu tanca.

Fa 100 anys, a La Pedrera

Els dissabtes al matí a La Pedrera hi fan activitats pensades per a nens i nenes. Aquesta setmana fareu un viatge en el temps i visitareu els diferents espais de La Pedrera, tot coneixent a fons la gent que hi vivia i que hi treballava. El fil conductor de la visita és un joc de pistes i, si contesteu bé cada una de les proves, podreu convertir-vos en veritables personatges d’inicis del segle XX! I la setmana vinent podreu fer d’Indiana Jones.

Imaginem el Castell (de Montjuïc)

Tots els diumenges al matí, al pati d’armes del Castell de Montjuïc, hi fan el taller familiar Imaginem el Castell. Dins d’aquest taller es parla del passat, present i futur del castell. Us explicaran el seu passat històric i perquè va ser necessari construir-lo. També sabrem com és ara el castell i què hi podem trobar. L’activitat acaba imaginant i dibuixant en família quin és el futur que us agradaria per al castell. Els menors de 16 anys no paguen entrada.

‘El Gegant del Pi’, a la Sala Fènix

La companyia Pamipipa presenta l’espectacle ‘El Gegant del Pi’, a la Sala Fènix. L’acció transcorre a ca l’Oreneta, una masia amb uns habitants molt especials: en Bingo, el petit gall, la Gallina Ponicana i els seus tres pollets, el Gegant del Pi i el seu germà en Joan Petit que balla amb el dit. Es tracta d’un espectacle de titelles gegants per a nens i nenes fins als tres anys amb cançons populars i tradicionals i música en viu.
Trobareu més informació al web de la Sala Fènix.

Activitats familiars al zoo els caps de setmana

El Zoo de Barcelona organitza, cada cap de setmana, activitats per fer en família que van incloses amb el preu de l’entrada. Si entreu al web del Zoo trobareu l’explicació de quina fan cada dia, els horaris i el lloc de trobada per poder fer-les. També les van anunciant per megafonia del recinte.

“Faraó. Rei d’Egipte”, al CaixaForum

“Faraó. Rei d’Egipte”

és la nova exposició que acull el CaixaForum. Es tracta de peces procedents del Museu Britànic i que per tal d’apropar-les al públic familiar han programat dues activitats per fer tots junts. Una consisteix en una visita guiada conduïda per un mediador i, l’altra, pel Faraó. Podreu passejar per l’interior d’una tomba faraònica! Aquestes activitats estan recomanades a partir de cinc anys. Nosaltres ja hi hem anat!

Ja teniu revetlla?

Aquí trobareu la vostra revetlla! betevé ha fer un mapa interactiu perquè trobeu la més adequada per a vosaltres. Bona revetlla a tothom!