‘La festa del temps’, amb el grup Xiula

Dins del cicle Barcelona Districte Cultural, diumenge a les 20 h al Teatre Gespa del Centre Cívic Sant Pere Apòstol, actuació dels Xiula amb l’espectacle ‘La festa del temps’. Sabem que a les vuit de la tarda és una mica tard, però us assegurem que passareu una bona estona, pujant cims, fins a arribar a tocar els núvols. Al carrer de Sant Pere més Alt, 25. Trobareu tota la informació aquí.

Museu del Disseny, diumenge, 14, a les 11.30 h

El Museu del Disseny organitza cada diumenge Terra líquida, un taller d’arts decoratives. També hi trobareu la proposta Qui no s’espanta, estampa,  sobre disseny i moda. (de 6 a 12 anys / 3 €))

El Born CCM, dissabtes i diumenges, a les 13 h

Tots els dissabtes i diumenges, a les 13 h, El Born Centre de Cultura i Memòria us convida a conèixer la Barcelona del 1700. Com era la ciutat i com es vivia, les persones que hi van viure, el món que els envoltava, els sons, els colors, la vida quotidiana o les seves experiències. (De 7 a 12 anys / 4 € adults i 1,5 € menors)

’La rateta presumida’, al Teatre Gaudí

El Teatre Gaudí proposa aquest cap de setmana una adaptació amb titelles i música del conte infantil ‘La rateta presumida’. Una versió plena de gràcia i d’energia que combina els titelles amb la interpretació de cançons en directe cantades a duo per dues actrius. Recomanat per a nens i nenes a partir de dos anys.

‘Toy Story 2′, a la Filmoteca

La Filmoteca ha reprès el seu cicle de cinema familiar a la Sala Chomón. Aquest cap de setmana, dissabte i diumenge, a les 17 h, projectaran tot un clàssic del cinema d’animació, ‘Toy story 2’. La inevitable continuació del gran èxit de ‘Toy Story’ té, al contrari del que acostuma a passar, el mateix nivell de qualitat i creativitat que la primera.

‘Mans a l’òpera’, al Liceu

I ara una recomanació per a la setmana vinent (20 i 21 d’octubre) al Gran Teatre del Liceu. Es tracta de ‘Mans a l’òpera’, l’estrena d’un espectacle que ens permet descobrir com es munta una òpera i quins secrets amaga, no només en àmbit artístic, sinó també en àmbit tècnic, escenogràfic, de vestuari i caracterització. Més informació, aquí.