Dissabte, 13 d’octubre a la tarda teniu una cita interessant a la Nau Bostik: a les 19 h té lloc una nova edició del Post Industrial Fashion Show (PIFS).

Què és el Post Industrial Fashion Show?

Es tracta d’un espectacle (gratuït) de moda. Un punt de trobada per a persones amb la ment oberta pel que fa al disseny, la moda, la dansa i la diversitat. Però una moda que utilitza el terme postindustrial, fent referència a una nova era, una època en què un dels pilars de la nostra societat, la indústria, està perdent l’omnipresència i està donant pas a un nou corrent dins la moda, basat en el disseny i la innovació, en uns nous cànons de bellesa, utilitzant matèries primeres respectuoses amb el medi ambient i amb el ple respecte a les persones. Més ètic.

Aquestes són les bases de l’espectacle que veureu dissabte.

Què hi haurà a la Nau Bostik?

L’acte començarà les 19 h amb una desfilada amb dissenyadors “upcycling” (que tenen una visió ètica i sostenible de la moda) entre els quals destaquen: AU-RA, Back to Eco, Creativvo, YNHOIA, Zortziak bat, INTO, Anna Trash, Del Través i Virginia Rondeel Upcycling Collection amb la participació especial de Maria CleLeal.

Els dissenys els lluiran models de totes procedències i edats acompanyats de la música en directe de Gadson&LaCroix.

Quan acabi la desfilada, a las 20 h, tindrà lloc el Meet the Designers, una trobada i còctel amb els dissenyadors per conèixer de primera mà les seves creacions.