Big Draw, la gran festa del dibuix
Diferents espais de la ciutat acullen diumenge la Festa del Dibuix, una jornada en què els petits poden dibuixar al costat d’artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors. Hi haurà quaranta tallers gratuïts en diversos espais de Barcelona, com ara el Museu Picasso, la Fundació Joan Miró, el MACBA, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu del Disseny de Barcelona.

48h Open House entra a betevé
Per tercer any consecutiu, betevé és un dels espais que obren portes, aquest cap de setmana, en el marc del 48h Open House. És una visita que no és singular per l’arquitectura, sinó pel que s’hi fa a dins. En grups d’unes 20 persones, acompanyats d’un guia, podeu descobrir durant aproximadament una hora els secrets d’un mitjà amb vocació de servei públic.

Festa de Halloween, al Poble Espanyol
Un any més, el Poble Espanyol celebra una de les tradicions de tardor més populars per als infants. Un munt d’activitats al voltant del Halloween tindran lloc en diversos espais del recinte durant tot el cap de setmana. Decoracions de por i personatges inquietants amb una pila d’activitats i tallers infantils: espai de dibuix, una gimcana terrorífica, dos túnels del terror adaptats a diferents edats, rondallaires de por i… sessió de cinema!

‘Molsa’, al SAT!
Dins del Festival Dansat!, diumenge a la tarda, al Sant Andreu Teatre, ‘Molsa’, un espectacle de dansa i titelles inspirat en la novel·la de David Cirici. ‘Molasa’ parla de l’amor, l’amistat, la fraternitat i la solidaritat. ‘Molsa’ és la història de la separació i retrobament de la Janinka i el seu gos. La guerra els separa però l’amistat supera totes les barreres i, després de moltes aventures i desventures, es tornen a trobar. Per a nens i nenes a partir de sis anys, al Sant Andreu Teatre.

‘La llibreria màgica’, al Teatreneu
El Teatreneu presenta ‘La llibreria màgica’, un espectacle que fa despertar l’interès pels llibres i els contes. L’obra explica la història del senyor Ramon, propietari d’una centenària llibreria que s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin i, d’aquesta manera, tots els nens i nenes els puguin llegir en un futur. ‘La llibreria màgica’, un espectacle amb música en directe per a nens i nenes a partir de quatre anys.

‘Madein, el musical’, al Teatre Gaudí
La Maria i el Raül són uns nens molt pobres que sobreviuen recollint deixalles en un abocador d’escombraries que després venen. Un dia, en comptes de recollir, es posen a jugar i munten una joguina amb parts de diferents nines que troben. La nina Madein serà una gran sorpresa per a ells quan cobri vida. Ella vol ser una persona com ells. Un espectacle que parla, principalment, dels drets dels infants. ‘Madein, el musical’, dissabtes i diumenges al Teatre Gaudí.