El dissabte, 20 d’octubre, al Museu del Disseny celebra la 2a jornada de Disseny en família una festa adreçada a les famílies amb nens i nenes fins a 12 anys. Hi trobareu tallers, contes, curtmetratges, jocs de construcció i de memòria, entre moltes altres propostes que faran posar en pràctica la vostra creativitat.

Resum d’activitats:

-No és pas or tot el que lluu: una activitat pensada especialment per a infants fins a cinc anys. Com afecta la llum sobre els materials i els espais del museu? (11.30, 14.30 i 16.30 h).

-Joc de construcció Kapla i concurs: el Kapla és un joc tradicional de construcció de peces rectangulars de fusta de pi, totes de la mateixa mida amb les qual es poden construir figures espectaculars (d’11 a 15 h i de 16 a 18 h).

-Joc de memòria d’objectes del Museu del Disseny: tothom que vingui al Museu del Disseny podrà participar en un joc de memòria amb objectes del museu. És un joc de memòria gegant perquè tothom hi pugui participar (d’11 a 18 h).

-Es mou! Sessió de curtmetratges relacionats amb el món del disseny: curtmetratges per a tots els públics, aptes per a nens a partir dels tres anys. L’objectiu és descobrir el paper del disseny d’objectes i el disseny gràfic en la creació i la comunicació visual (11.30 i 17 h).

-Teixit d’un gran mural amb la Guerrilla de Ganxet: la idea és que participeu en la decoració del pont d’entrada al museu, ‘”forrant-lo” de ganxet, gràcies a les pautes d’uns experts, els de la Guerrilla del Ganxet (d’ 11 a 15 h i de 16 a 18 h).

-Taller amb Katia: Una activitat per a tots els públics en què també podran participar els més petits. Com podem teixir només amb les mans i fils de cotó. Vine a fer la teva bufanda per a l’hivern!

-Contacontes: dissenyosaurus Rex: un huracà a la ciutat. Tot comença a volar i corre perill. Un dinosaure s’empassa tots els objectes que pot (11.30, 13 i 16 h / amb reserva prèvia).

-Contacontes i taller: amb ulls de gos: s’explicarà aquesta història, que posa especial atenció en els infants amb discapacitat visual (reserva prèvia).

-Tallers familiars: al llarg del dia tindreu l’oportunitat de participar en algun dels tallers que el Museu del Disseny ha preparat pel curs 2018-2019 (Terra líquida / Qui no s’espanta, estampa / Objectes que creen objectes / Ex-libris, pitibris (mirar al PDF més avall per més informació sobre aquests tallers).

Per a més informació i per inscriure-us als tallers (és necessari que ho feu prèviament), consulteu la programació en aquest PDF