‘Bianco’, al SAT!

Aquest cap de setmana, al Sant Andreu Teatre, espectacle sense paraules per a tots els públics que combina el gest, els titelles, la dansa i els objectes. ‘Bianco’, de Labú Teatre, és la història d’una nena que treballa en un antic hostal on arriba inesperadament un viatger molt especial. Una reflexió sobre els canvis, com ens afecten i com saber-los gestionar. Un espectacle per a nens i nenes a partir de sis anys, al Sant Andreu Teatre

‘La llibreria màgica’, al Teatreneu

El Teatreneu presenta ‘La llibreria màgica’, un espectacle que fa despertar l’interès pels llibres i els contes. L’obra explica la història del senyor Ramon, propietari d’una llibreria centenària que s’encarrega de copiar els contes d’arreu del món perquè no desapareguin i, d’aquesta manera, tots els nens i nenes els puguin llegir en un futur. ‘La llibreria màgica’, un espectacle amb música en directe per a nens i nenes a partir de quatre anys, dissabtes a la tarda, al Teatreneu.

Disseny en família, al Museu del Disseny

Dissabte, 20, durant tot el dia al Museu del Disseny, jornada de Disseny en família adreçada a les famílies amb nens i nenes de fins a 12 anys. Us conviden a participar en una jornada lúdica en què podreu fer tallers, escoltar contes, veure curtmetratges o jugar a jocs de construcció i de memòria, entre altres activitats.

Planta’t al Botànic, al Jardí Botànic

Aquest diumenge es fa una jornada de portes obertes al Jardí Botànic de la ciutat per donar la benvinguda a la tardor. Durant tot el diumenge, s’hi fan activitats com una plantada de flors per a nens, visites guiades a l’herbari i al laboratori, tallers, jocs i música, i també una xocolatada popular. Aquest any la festa està dedicada als bolets. Per tant, recordeu, diumenge tot el dia, al Jardí Botànic podeu passar un dia entre bolets.

’A pescar!’, al Teatre del Raval

El Teatre del Raval presenta l’obra ‘A pescar!’. La història té com a protagonista un clown que decideix anar a pescar, una pràctica que queda molt lluny de les seves possibilitats. Després, atret pel fons del mar, se submergeix a les aigües i hi descobreix un món nou. ‘A pescar!’, diumenges al matí, al Teatre del Raval, un espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de tres anys.

‘La festa del temps’, amb Xiula

Dins del cicle Barcelona Districte Cultural, diumenge a les 12 del migdia al Centre Cívic Lluïsos d’Horta, actuació dels Xiula amb l’espectacle ‘La festa del temps’. Amb els Xiula tota la família gaudireu d’una bona estona de música, tot pujant cims, fins a arribar a tocar els núvols. Recordeu el grup Xiula, diumenge a les 12, al Centre Cívic Lluïsos d’Horta.

’Locura flamenca’, a la Sala Fènix

‘Locura flamenca’ és el nou i divertit espectacle infantil que es pot veure cada cap de setmana a la Sala Fènix. La protagonista és l’Estrellita, que balla flamenc en una conferència. A partir d’aquí, comença un viatge per terres flamenques en el qual no faltaran imprevistos: les castanyoles, la bata de cua, el vano… aquests elements es convertiran en obstacles per a l’Estrellita. ‘Locura flamenca’, dissabtes i diumenges a la Sala Fènix.

‘Ombres blaves, ombres xineses (que viatgen per l’espai)’, als 4 Gats

Molts ja tenen clar que els 4 Gats va ser un punt de trobada d’intel·lectuals, bohemis i artistes a finals del segle XIX i principis del XX, però potser no tothom sabia que als anys 70 en aquest espai hi van triomfar els espectacles de titelles. Doncs bé, ara aquest restaurant ha decidit, amb la companyia La Tija, recuperar els diumenges al matí les ombres xineses que Ramon Casas va fer populars a finals del segle XIX i els espectacles de titelles que van triomfar als anys 70 al restaurant. Diumenge, 21, a les 10.30 h.