El nens i nenes de l’Escola Turó del Cargol parlen i debaten sobre com se senten i sobre l’ús de les pantalles i internet. Han iniciat aquest debat després de participar en l’enquesta sobre el benestar dels infants que organitza l’Institut Infància i Adolescència de l’Ajuntament de Barcelona. 
Amb l’alumnat de 5è de l’Escola els Horts baixem a les clavegueres de la ciutat. L’enorme xarxa del clavegueram de la ciutat té un tram on s’organitzaven visites guiades, emmarcades en el programa d’educació ambiental “Com funciona Barcelona?. El cicle de l’aigua a la ciutat”.

Coneixem com funciona el metro automàtic o metro sense conductor visitant l’estació de la Salut, a la Línia 10, amb els nens i nenes de P5 de l’Escola Baldiri Reixac. En descobrim el funcionament, l’entorn i els elements que hi ha en una estació. 

Al Llegim o què? preneu-ne bona nota perquè la Núria de la llibreria Sendak ens fa quatre propostes de lectura.
Aquesta setmana el Mag Stigman ens té preparat un nou joc de màgia per sorprendre a tothom!
Què fer a Barcelona amb nens?: L’agenda d’avui ve plena d’activitats, aquesta setmana amb molts espectacles de teatre i ‘El viatge’, de Reggae per xics i Els Penguins, és la cançó que hem triat per acomiadar el programa.