La reurbanització del carrer de Ribes, al triangle que es forma a tocar de l’Estació del Nord, il·lusiona veïns i restauradors de la zona, però es queixen de la poca informació que reben des del districte de l’Eixample. Creuen que si hi hagués més comunicació tot aniria millor. El representant de l’associació de veïns Josep lluís Sabaté assegura que per aquest motiu han tingut problemes amb l’execució del carril bici i també amb l’obertura d’un centre per a joves al mateix carrer de Ribes.

Els restauradors també lamenten la falta d’informació pel que fa a la reurbanització del carrer de Ribes. Asseguren que els van avisar amb molt poc temps de la retirada temporal de les terrasses i que no han pogut reajustar el personal de forma adequada. Esperen que hi hagi més previsió a l’hora de planificar la reubicació dels vetlladors. El restaurador Marc Trubat confia que el districte els informi d’alguns detalls del projecte per poder fer una bona planificació del negoci. Els agradaria saber si podran mantenir el nombre de taules i si hi haurà un punt de llum, entre altres coses.

Les obres estan previstes que acabin al juliol, moment en què es podran recol·locar les quatre terrasses que hi havia en aquest punt.