Els veïns expliquen que un dels dos immobles és propietat d’un banc i que un grup de presumptes traficants de droga el van ocupar tan bon punt van desnonar els qui hi havia abans. Hi són des de finals de desembre i des de llavors expliquen que és un anar i venir de gent entrant i sortint i que han fet malbé el pany diverses vegades perquè els clients puguin entrar directament sense haver de picar l’intèrfon. Es queixen de molts sorolls, sobretot a la nit, i de brutícia a l’escala, ja que sovint fan les necessitats fisiològiques i hi deixen brossa. De fet, a vegades han trobat xeringues. Els veïns han presentat denúncies per danys i tot apunta que els Mossos ja hi estan treballant, ja que aquest dijous al matí dos agents han identificat els ocupants d’aquests pisos. A més, han aconsellat el president de la comunicat que interposi una denúncia per ocupació, ja que així podran sol·licitar al jutge una ordre d’entrada i escorcoll.

Des de principis del 2017, els Mossos d’Esquadra han fet 33 escorcolls i 43 detencions en diverses operacions, la darrera aquest dijous passat al carrer de Sant Salvador, on van detenir dues persones per un presumpte delicte de tràfic de drogues. Des de l’entitat Acció Raval, però, alerten que el problema continua. Si a principis d’estiu tenien localitzats una vintena de punts, ara en tenen una cinquantena, ja que n’han obert de nous i d’altres que eren menys concorreguts s’han reactivat.

Des d’Acció Raval també reclamen que la fiscalia i la justícia facilitin l’actuació de la policia a l’hora d’accedir als pisos ocupats