Els principals problemes, asseguren, són els orins de gossos, que ocupen bona part de les voreres, i la brutícia que deixen els turistes que van al Parc Güell.

Rosa Maria Jiménez viu a la baixada de la Glòria, entre el carrer del Repartidor i el de Verdi. Assegura que, en el que va d’any, els camions de neteja només han passat un parell de vegades pel seu tram de carrer. Considera que precisament pel pas nombrós de turistes, que, segons ella, són els qui més embruten, haurien de netejar més: “És un tros per on passa molta gent i és el tros més brut, que menys es neteja. Som dos o tres veïns que escombrem, tirem un cubell d’aigua i recollim el que no ens agrada i ho tirem.”

El veïnat també parla d’un altre tipus de problemàtica que afecta el dia a dia de la zona. A més de l’afluència de turistes, a les hores punta hi ha molt trànsit de cotxes. El motiu, afirmen, és que des del carrer del Repartidor els cotxes circulen per la baixada de la Glòria per agafar el passatge d’Espiria, que condueix a les rondes.

Segons Sara Aldana, veïna del carrer del Repartidor, és una drecera que fan servir molts cotxes i, a vegades, poden crear situacions de col·lapse. Per això creu que “arriba un moment en què dius que això està sobredimensionat”. Els veïns ja han comunicat les seves queixes al districte, que n’ha pres nota per actuar-hi.