L’Ajuntament ha anunciat als veïns de Canyelles que està treballant en l’elaboració de l’avantprojecte del poliesportiu del carrer de l’Artesania, un equipament reclamat des dels inicis del barri, ara fa 40 anys. De cara a la tardor els veïns coneixeran el disseny inicial de l’equipament esportiu, que esperen que reculli l’essència del projecte que se’ls va presentar l’any 2004. “Aleshores ens van presentar un projecte que incloïa piscina, zona de fitnes, pistes poliesportives i grans finestrals amb vistes a la serra de Collserola”, explica Manuel Sánchez, president de l’AV Canyelles. Segons Sánchez, aquest projecte  va agradar molt al barri i el van aprovar per majoria en una reunió de 300 veïns.

Fa 11 anys que el plenari de Nou Barris va aprovar el projecte de construcció del poliesportiu de Canyelles, però encara no n’han començat les obres. De fet, els veïns han vist passar tots aquests anys sense cap senyal que indiqués que les obres estaven a punt de començar. El principal problema de tots aquests anys ha estat que l’empresa que va guanyar el concurs per construir i gestionar l’equipament, Eurofitness, no ha pogut afrontar la inversió, però segons les condicions del concurs té temps fins a l’any 2038.

Veïns i partits polítics van reclamar que el consistori trenqués aquest contracte i recuperés l’opció de construir el poliesportiu. Ara, el districte de Nou Barris està estudiant aquest tema i els veïns confien, per primera vegada, que abans que acabi la legislatura com a mínim hauran començat les obres del poliesportiu que donarà servei a quatre barris: Canyelles, la Guineueta, les Roquetes i Verdun.