Van començar reivindicant la Masia de Can Soler per ubicar-hi un casal de joves però després que l’Ajuntament descartés aquesta opció, ara reclamen el Camp de Futbol de Sant Genís, que quedarà definitivament en desús d’aquí a uns mesos. Des de l’Associació de Joves de Sant Genís expliquen que el barri necessita un espai de trobada per al jovent i també instal·lacions, sobretot musicals i esportives.

El districte d’Horta-Guinardó ja els ha ofert una solució a curt termini per després seguir treballant en alternatives per millorar els serveis destinats a aquest col·lectiu al barri. Quan al juny entri en funcionament el casal de gent gran que s’està construint a Sant Genís, destinarà una de les sales del Centre Cívic Casa Groga, que actualment està destinada a la tercera edat, per a la nova associació de joves.

L’Associació de Joves de Sant Genís, que s’ha posat en marxa recentment i compta amb 30 socis, veu amb bons ulls aquesta mesura però només provisionalment. Adverteixen que seguiran lluitant per tal d’aconseguir un local propi i en condicions per poder-hi dur a terme activitats, festes i tallers.