Les primeres plantes de l’hort comencen a donar algun fruit al taller d’horticultura de Calàbria 66. El projecte l’ha impulsat la federació d’entitats que gestiona l’equipament i encara és molt incipient.

Xavier Isern, un dels iniciadors d’Horteres de Sant Antoni, assegura que han d’aprendre i han de fer créixer l’espai per omplir-lo de plates, perquè ara només en tenen set, una de les quals l’han fet ells mateixos.

Això els permetria experimentar una mica i fer les seves pròpies llavors. De moment han fet dos tallers i ja han incorporat cares noves al projecte, com Maica Duaigües, que també és d’un grup de poesia de Calàbria 66. Assegura que no entenia gens d’horts, ni d’urbans ni de no urbans, i que tot el que sap ho ha après amb el grup dels Horteres. De moment la seva tasca és donar suport al reg.

La idea és que entitats del barri, escoles i veïns s’animin també a posar verd a terrats i balcons. Els Horteres de Calàbria 66 volen ser el motor d’aquest canvi i ser un punt on poder compartir experiències sobre horticultura.