El Gimnàs Sant Pau

ha aconseguit, en poc menys de dues setmanes, els 10.500 euros que necessitava recaptar abans de finals d’aquest mes d’abril per evitar el seu tancament. El portaveu de la cooperativa de treballadors que està al capdavant d’aquest gimnàs del Raval, Ernest Morera, afirma que “no crèiem que ho podríem aconseguir, ja que vam començar el 9 d’abril i hi havia la Setmana Santa pel mig. Però la gent ha respost molt bé.” Amb els diners aconseguits, explica Morera, “podrem complir els pactes als quals vam arribar amb l’Ajuntament i els propietaris del local”.

Tasca social reconeguda

L’Ernest es mostra molt satisfet i agraït per la resposta social a la campanya de micromecenatge i assegura que “és un vot de confiança i ara ens podem dedicar a fer funcionar bé el Sant Pau, a continuar el projecte social i a concentrar-nos en el que sabem fer, que és portar un gimnàs.”

El districte de Ciutat Vella ha fet de mediador entre els treballadors del gimnàs i la propietat de l’immoble. També es mostra satisfet per la resposta social en la campanya de micromecenatge. La regidora del districte, Gala Pin creu que “la bona predisposició de la propietat i tota la gent que s’ha mobilitzat pel gimnàs és un reconeixement a la tasca que es fa al gimnàs. El gimnàs arriba a gent a la que l’administració no hi arriba”.

El Gimnàs Sant Pau, amb 75 anys de vida, té garantida l’activitat els propers tres anys i dos mesos.