Aquest dijous es presenta el llibre ‘Farrándula, el postureo’ a la discoteca Sala B, un dels escenaris de la novel·la. Serà un acte benèfic que recaptarà fons per a la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Clínic, on també va destinat un euro de cada llibre amb l’objectiu d’ajudar a combatre l’alcoholisme i la drogoaddicció.

Sant Gervasi és l’escenari del tercer llibre de Tanit Tubau, veïna i coneixedora del món del postureig de la zona alta de la ciutat. La novel·la, protagonitzada per tres amigues, vol ser una crítica humorística a la superficialitat i al món dels influenciadors de moda. “Aquesta zona de Barcelona no veu amb gaire bons ulls ser natural, s’han de guardar les aparences pel què diran. Vull criticar aquesta falsedat i defensar l’autenticitat”, explica Tubau.

Aquesta radiografia que l’escriptora diu que està inspirada en fets reals, també vol visibilitzar la part més fosca d’aquest ambient: l’alcoholisme i la drogoaddicció. “En aquest llibre més d’un personatge té problemes relacionats amb les drogues i l’alcohol”, apunta Tubau. Per ajudar a combatre aquestes addiccions, l’escriptora ha decidit destinar un euro de cada llibre a la Unitat de Conductes Addictives de l’Hospital Clínic.

L’escriptora Tanit Tubau també ha publicat ‘Las novias de mi padre’ i ‘A veces putas y otras maravillosa’, on narra la seva experiència amb la malaltia crònica de Crohn i explica les vivències que conformen la seva vida amb aquesta malaltia.