Poesia, foto i il·lustració. Els Utopia Markets volen donar visibilitat a aquells sectors actius i amb talent de Barcelona però que, a vegades, no arriben al gran públic.

Utopia Market Poesia

Trobades amb autors, xerrades, lectures en veu alta i presència d’editorials petites. És el que ha deixat l’Utopia Market Poesia. A més, aquest any, l’Utopia Poesia ha posat accent femení amb el recital ‘Homes que llegeixen dones’ o la presència d’editorials que només publiquen dones, com és el cas de Sabina Editorial.

Els poetes visuals també hi han tingut molta presència, amb noms com Cuca Canals, Àlex Monfort, Carles Canals o Cristian Porres, entre d’altres.

Utopia Photo Market

Els poetes donen pas als fotògrafs amb l’Utopia Photo Market. Fotògrafs com Joana Biarnés, Matías Costa (dues vegades World Press Photo) i Noemi de la Peña omplen també l’espai Utopia 126, al Poblenou.

Noemi de la Peña

La fotògrafa Noemi de la Peña subhasta 18 fotografies per a un projecte benèfic al Senegal que busca la creació d’una escola de secundària per a 500 nens d’aquest país africà.