La Plataforma 1-51 diu que les motos han envaït la via, i que el mobiliari i enllumenat estan fets malbé. A més, denuncien voreres estretes i en mal estat. Per tot plegat, reclamen a l’Ajuntament que dissenyi un projecte de reforma per treure’n la part central i estableixi dos carrils de serveis multiús. Els veïns i comerciants que han format la plataforma, una quinzena de persones, estan pendents de fixar reunions amb els regidors dels dos districtes. Aviat començaran amb la recollida de signatures.

“Aquí la gent no ve a passejar, perquè no hi pot. No entenc com no hi ha més denúncies. He vist gent caure i fer-se realment mal. A més, no hi ha passos de vianants que connectin els diferents trams de la part central de l’avinguda”, denuncia Meri Pareras, presidenta de la Plataforma Via Augusta 1-51.

Entre les principals demandes, hi ha que se suprimeixi la part central d’aquest tram de la via Augusta i que es facin carrils de circulació de pujada i baixada, a més de sumar dos carrils més de servei perquè els usuaris de motos puguin aparcar, per ubicar-hi la zona de càrrega i descàrrega i els contenidors de deixalles. Reclamen també que les voreres s’ampliïn i es faci amb un nou enrajolat anivellat.