Els principals mitjans de comunicació belgues han seguit amb molta atenció el desenvolupament de la manifestació a Brussel·les. Des de primera hora d’aquest dijous, els principals diaris i televisions del país destaquen en portada l’arribada de milers de catalans per participar en la manifestació i xifren la participació en 45.000 persones.

Des de la radiotelevisió pública belga en francès, RTBF, han destacat que 45.000 catalans han omplert els carrers de Brussel·les. Un cop ha començat la marxa, han iniciat un seguiment en directe de la mobilització.

També n’ha estat molt pendent Bx1, la televisió francòfona de Brussel·les, que des de primera hora ha seguit les afectacions, sobretot al trànsit, que ha tingut l’arribada de catalans. En l’edició digital del mitjà, la mobilització al centre de la ciutat ha estat el tema de portada a primera hora.

La protesta al centre de Brussel·les també ha estat el tema d’obertura en les edicions informatives de la cadena.

 

El diari francòfon ‘Le Soir’ també es fa ressò de la manifestació i en la seva edició digital ha ofert un seguiment en directe de la mobilització.