La botiga El Colorao, al barri del Guinardó, ha guanyat el Premi Comerç de Barcelona en la categoria de proximitat. El jurat en reconeix la tasca comercial, que aposta per la venda de productes elaborats per artesans i dissenyadors locals.

La Maribel i la Lorna van obrir fa un any una nova botiga en un local que antigament venia productes a granel. Es diu El Colorao, i és al Guinardó, a tocar del mercat. Van decidir mantenir l’essència de l’establiment, tot restaurant-ne els prestatges a mà. És aquesta filosofia la que van imprimir al negoci, i ara aquella estratègia ha rebut premi. En concret el guardó Comerç de Barcelona, en la categoria de proximitat.

El jurat ha reconegut que El Colorao ven productes fets a mà per artesans i dissenyadors locals. La Maribel i la Lorna, de fet, també fan els seus propis productes des de fa anys. Per això van posar en marxa aquesta botiga, que ofereix principalment regals per a infants i complements per a la llar. Consideren que aquesta zona, comercialment parlant, “té futur”.