Aquest dimarts els paradistes del Mercat de Sant Andreu van obrir la carpa provisional al carrer de Sant Adrià. S’hi estaran fins que s’acabi la remodelació de l’edifici del mercat el 2019. Per donar a conèixer aquesta nova ubicació entre els veïns i celebrar les millores, aquest dissabte s’ha organitzat una festa d’inauguració amb tallers infantils, música i fins i tot castellers.

La nova carpa està formada per dos mòduls. Al primer, hi ha cinc establiments no alimentaris i el segon allotja els 18 alimentaris i els diferents serveis. Els paradistes s’han mostrat satisfets amb la ubicació de l’emplaçament provisional. A més, asseguren que el mercat necessitava una reforma.

El cap de setmana passat, els paradistes es van acomiadar del Mercat de Sant Andreu per posteriorment traslladar-se a la carpa provisional mentre duren les reformes. Montserrat Ballarín, regidora de Comerç i Mercats, ha recordat que les obres s’allargaran fins al 2019 i ha destacat la complicitat dels treballs i de la zona.